Naționala României se pregătește pentru dubla cu Kosovo și Elveția, din preliminariile Euro 2024, iar tricolorii speră să se mențină în fruntea clasamentului după aceste partide.

Echipa nationala de fotbal a RomanieiFoto: Martin Silva Cosentino/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Răzvan Burleanu anunță că România vrea 4 puncte în meciurile cu Kosovo și Elveția

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a vorbit marți într-o conferință de presă despre confruntările din care echipa națională speră să adune minim patru puncte.

„Accidentările jucătorilor reprezintă ca întotdeauna un motiv de îngrijorare înaintea partidelor naţionalei, ca urmare a faptului că nu avem un lot numeros. Pentru că întotdeauna accidentările sunt cele care ne dau peste cap.

Sperăm ca până la începerea cantonamentului să avem un număr cât mai redus şi să putem să ne îndeplinim obiectivul din această dublă, şi anume de a câştiga 4 puncte.

Întotdeauna echipa naţională nu a înregistrat rezultate bune în luna iunie. Se pare că iunie nu ne este foarte prielnică, să spun aşa. De data asta ne dorim să avem o continuitate şi o constanţă în acest proces de calificare la un turneu final.

Vrem să continuăm seria rezultatelor bune din luna martie, adică pe lângă cele 6 să putem să adăugăm încă 4 puncte. Ne dorim ca jucătorii noştri să înţeleagă acest moment foarte important, iar la finalul lui iunie să ne bucurăm pentru îndeplinirea obiectivului”, a declarat Răzvan Burleanu, conform Agerpres.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte Kosovo, la 16 iunie (ora 21:45, Stadionul Fadil Vokrri din Priştina) şi Elveţia, la 19 iunie (ora 21:45, Stadion Swissporarena din Lucerna) în preliminariile EURO 2024.