Gheorghe Hagi (58 de ani) e un antrenor fericit după ce a câștigat al doilea titlu din istorie cu formația pe care a creat-o și antrenat-o. Vorbește deschis despre finalul incendiar de sezon, despre revenirea incredibilă din meciul cu FCSB, dezvăluind cum a reușit să întoarcă "finala" pentru titlu de la 0-2 la 3-2.

Gica HagiFoto: AA / Abaca Press / Profimedia

După nopți albe făcute alături de familii, prieteni și fani în cluburi sau pe străzile orașului, Farul a intrat în vacanță. "Unde se muncește, să nu credeți că mă duc să dorm", spune Hagi.

„Trebuie să avem 20 de jucători foarte buni, câte doi pe post, care să ducă lupta. Plus tinerii, cel puțin încă zece. Ne trebuie să avem un lot de cel puțin 30 de jucători pentru că lunile iulie și august vor fi cu meciuri foarte multe. Avem mult de muncă și de planificat.

Alexandru Stoian și Iustin Doicaru. Vă dau jucători născuți în 2007, cei mai mici. Doi copii interesanți. Mai avem și fundași buni, și mijlocași. Inclusiv Luca Banu, pe care l-am debutat cu Sepsi. Banu a fost căpitanul echipei de unde au venit Mazilu și Borza. Un optar foarte bun, care seamănă cu Neluțu Sabău”, a spus HAGI pentru GSP.

Citește mai departe pe GSP.ro