Roberto Firmino se va despărți de Liverpool la finalul acestui sezon, iar brazilianul este în căutare de o nouă aventură. Atacantul în vârstă de 31 de ani poate ajunge în LaLiga.

Roberto Firmino, LiverpoolFoto: Ian Stephen/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Roberto Firmino, văzut drept înlocuitorul perfect pentru Karim Benzema la Real Madrid

Real Madrid va avea nevoie cu siguranță de cel puțin un atacant nou în sezonul următor, pentru ca Benzema să poată fi odihnit.

Chiar dacă se vorbea despre faptul că Roberto Firmino va merge cel mai probabil la Barcelona, jurnalistul italian Fabrizio Romano scrie că Real Madrid ia în calcul și varianta brazilianului, mai ales că mutarea s-ar face gratis, el fiind liber de contract la finalul acestui sezon.

Cotat la 22 de milioane de euro conform Transfermarkt, Roberto Firmino are deja mai multe oferte din Europa, printre care și posibilitatea de a merge în Serie A la Juventus.

„Los blancos” s-au interesat inclusiv de Harry Kane, dar transferul său ar însemna o investiție de peste 100 de milioane de euro.

Formația antrenată de Carlo Ancelotti este concentrată pe aducerea lui Jude Bellingham de la Borussia Dortmund, fiind prioritatea numărul 1 a lui Florentino Perez.