Marco Asensio a fost una dintre soluțiile importante pe care Carlo Ancelotti le-a avut pe faza ofensivă la Real Madrid. Spaniolul are șanse mari să plece gratis de la „los blancos” în această vară.

Marco AsensioFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marco Asensio a refuzat prelungirea contractului cu Real Madrid și va pleca gratis în vară

Cu 30 de apariții, 9 goluri și 6 pase decisive în acest sezon de LaLiga, Marco Asensio se află în ultimele luni de contract cu Real Madrid

Spaniolul nu este un titular de drept al formației antrenate de Carlo Ancelotti, motiv pentru care fotbalistul în vârstă de 27 de ani a luat decizia de a pleca de pe Santiago Bernabeu.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Asensio a refuzat ultima propunere de prelungire a contractului din partea Realului și are șanse mari să semneze cu un alt club din această vară, rămânând liber de contract.

Tot sursa citată menționează că Paris Saint Germain s-a interesat deja de situația acestuia și este pregătită să-i facă o propunere jucătorului cu 285 de apariții, 61 de goluri și 32 de assist-uri pentru Real Madrid.

Mai mult decât atât, Aston Villa și alte cluburi din Premier League sunt de asemenea interesate de serviciile extremei los blancos, care nu are de gând să rămână în LaLiga.

Alături de Real Madrid, Marco Asensio a câștigat de 3 ori LaLiga, Cupa Regelui, de 3 ori Supercupa Spaniei, 3 trofee UEFA Champions League, 3 Supercupe ale Europei și de 4 ori Mondialul Cluburilor.

Marco Asensio este de asemenea fotbalistul care a marcat pentru Real Madrid la debutul în:

- Supercupa Europei (vs. Sevilla)

- LaLiga (vs. Real Sociedad)

- UEFA Champions League (vs. Legia Varșovia)

- Cupa Regelui (vs. Cultural Leonesa)

- Supercupa Spaniei (vs. Barcelona)