Real Madrid a ratat obiectivele importante ale sezonului și are planuri mari pentru vara acestui an. „Los blancos” au pierdut titlul în fața Barcelonei și au fost eliminați în semifinalele UEFA Champions League.

Eden Hazard și Carlo AncelottiFoto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

Alvaro Odriozola, Jesus Vallejo, Mariano Diaz și Eden Hazard, pe lista neagră a lui Real Madrid

Real Madrid a câștigat Cupa Spaniei în acest sezon, iar Carlo Ancelotti a solicitat întăriri serioase pentru ca echipa să se lupte pentru toate obiectivele în sezonul următor.

Până să transfere jucători, tehnicianul italian al madrilenilor a alcătuit o listă de fotbaliști pe care nu îi mai vrea la club din următoarea stagiune.

Jurnaliștii de la Sport.es scriu că „Don” Carlo vrea să scape în această vară de Alvaro Odriozola, Jesus Vallejo, Mariano Diaz și Eden Hazard.

Mariano Diaz va pleca liber de contract la finalul acestui sezon, în ciuda faptului că a așteptat o propunere de prelungire a contractului scadent în această vară.

Vallejo și Odriozola nu au reușit să confirme la Real Madrid până acum, iar Eden Hazard are șanse mari să plece înapoi în Premier League.

Adus pentru suma de 115 milioane de euro în vara anului 2019 de la Chelsea, Hazard nu a confirmat și a fost în cea mai mare parte accidentat.

În 4 ani pe Santiago Bernabeu, Eden Hazard a strâns doar 76 de apariții pentru spanioli, a marcat 7 goluri și a oferit 12 pase decisive.

De când a ajuns în LaLiga, cota sa de piață s-a prăbușit, iar în prezent belgianul valorează doar 5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Imediat după Campionatul Mondial din Qatar, Hazard s-a retras și din naționala Belgiei.