Borussia Dortmund are probleme de lot înaintea partidei care poate aduce un nou titlu după o pauză de 11 ani. Jude Bellingham este incert și ar putea rata partida, conform antrenorului Edin Terzic.

Jude BellinghamFoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jude Bellingham ar putea lipsi la meciul decisiv pentru Dortmund

Liderul Bundesligii are două puncte avans faţă de Bayern Munchen (70 la 68) şi trebuie să învingă Mainz pe Westfalenstadion, sâmbătă (16.30), pentru a deveni campioană şi a pune capăt dominaţiei neîntrerupte de zece ani a lui Bayern.

„Pentru Jude, există un semn de întrebare. În ultimele zile, el a reuşit să-şi intensifice programul de pregătire, care arată bine, dar încă nu s-a antrenat cu noi pe teren", a explicat Terzic.

Bellingham a lipsit din lotul Borussiei la victoria cu 3-0 de săptămâna trecută cu Augsburg, după ce a acuzat dureri la genunchi în meciul cu 5-2 cu Monchengladbach.

„Vom vedea cu antrenamentele de astăzi şi mâine şi vom decide dacă este suficient pentru un loc de titular. Ne dorim cu siguranţă să fie în echipă sâmbătă”, a adăugat antrenorul, conform News.ro.

Bellingham, care se află în negocieri avansate cu Real Madrid, potrivit presei spaniole şi germane, ar putea juca sâmbătă ultimul său meci pentru BVB şi ar putea încheia cele trei sezoane petrecute în Ruhr cu un titlu.