Barcelona a câștigat titlul în LaLiga după o pauză de 4 ani, iar formația pregătită de Xavi se pregătește de o vară intensă pe piața transferurilor. Totuși, un jucător care a contribuit la câștigarea titlului a anunțat deja conducerea că ar vrea să plece de pe Camp Nou.

Jules KoundeFoto: Felipe Mondino / AFP / Profimedia

Jules Kounde vrea să plece de la FC Barcelona - Francezul, nemulțumit de poziția în care îl folosește Xavi

Jules Kounde a ajuns la Barcelona în vara anului 2022, iar francezul a ocupat rapid postul de titular în echipa catalanilor.

Adus de la Sevilla pentru suma de 50 de milioane de euro, fundașul în vârstă de 24 de ani a strâns 27 de apariții în acest sezon de LaLiga și a punctat o singură dată pentru Barcelona.

Chiar dacă evoluțiile sale au fost foarte bune, francezul a anunțat conducerea clubului că își dorește să părăsească gruparea de pe Camp Nou.

Motivul este unul simplu - Kounde nu este de acord să evolueze pe postul de fundaș dreapta, unde a jucat mare parte din meciurile din acest sezon, relatează jurnalistul spaniol Toni Juanmarti.

El este la bază fundaș central și faptul că a fost jucat în banda dreaptă l-a făcut să ia în calcul plecarea de la Barcelona.

Cotat la 60 de milioane de euro conform Transfermarkt, Jules Kounde are șanse mari să plece în Premier League, ținând cont de faptul că a fost dorit intens de Chelsea în precedentele perioade de transferuri.

Barcelona dorește în schimbul său suma de 80 de milioane de euro.