Depunctată din nou de Curtea Federală Italiană cu 10 puncte în Serie A, Juventus a pierdut categoric duelul din deplasare de la Empoli, scor 4-1.

Massimiliano AllegriFoto: Danilo Gemito/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> OFICIAL: Juventus, depunctată în scandalul plus-valențelor din Italia - Decizia Curții Federale de Apel

Juventus, emoții mari pentru locul în UEFA Champions League

Formația antrenată de Massimiliano Allegri a primit o veste proastă cu doar 15 minute înaintea partidei de pe Stadio Carlo Castellani.

„Bătrâna Doamnă” a fost din nou depunctată de Curtea Federală Italiană în scandalul plus-valențelor, iar echipa torineză a pierdut luni categoric în deplasare la Empoli.

Fără Răzvan Marin, accidentat, echipa gazdă a făcut un meci fantastic și a marcat nu mai puțin de 4goluri în poarta apărată de Szczesny.

Francesco Caputo a deschis scorul pentru Empoli din lovitură de la 11 metri (min 18), iar Sebastiano Luperto a dublat avantajul gazdelor 3 minute mai târziu, stabilind și scorul pauzei.

În partea a doua a jocului, Caputo a marcat pentru 3-0 (min 48), iar Massimiliano Allegri a rămas înmărmurit pe banca tehnică.

Juve a dat semne de revenire și a redus din diferență prin Federico Chiesa (min 85), dar scorul final a fost stabilit de Roberto Piccoli (min 90+3).

Tot luni, AS Roma a remizat pe teren propriu cu Salernitana, scor 2-2.

Clasament Serie A

1 Napoli 86p

2 Lazio 68p

3 Inter 66p

4 AC Milan 64p

5 Atalanta 61p

6 AS Roma 60p

7 Juventus 59p