Real Madrid a fost eliminată de Manchester City în semifinalele Champions League, iar în LaLiga echipa se află pe poziția secundă, la distanță mare de Barcelona, care deja a câștigat titlul.

Carlo AncelottiFoto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Carlo Ancelotti rămâne la Real Madrid până în 2024

Înaintea partidei cu Valencia, din cadrul etapei a 35-a din campionatul Spaniei, Carlo Ancelotti a vorbit despre viitorul său și contractul pe care vrea să îl onoreze până la final, deși se află pe lista Braziliei pentru postul de selecționer, scrie Mundo Deportivo.

„Cred că toată lumea știe care este situația mea și că vreau să îmi termin contractul, care expriră în 2024. Vreau să continui”, a declarat antrenorul italian.

Despre eliminarea în fața celor de la City, Ancelotti a anunțat că echipa este rănită, dar trebuie să se gândească deja la următorul sezon european.

„Este evident că această eliminare doare, dar nu trebuie să uităm că au fost semifinalele, nu optimi sau faza grupelor. Am fost aproape să jucăm finala, suntem răniți, dar trebuie să privim spre următorul sezon al Champions League”, susține Ancelotti.

Cu două etape înaintea finalului de sezon din LaLiga, Real Madrid ocupă poziția secundă cu 71 de puncte, cu 14 mai puțin decât liderul FC Barcelona.