Clubul Al Taee a anunțat că antrenorul Mirel Rădoi a fost demis după înfrângerea suferită pe teren propriu în fața celor de la Al-Nassr (echipă la care evoluează Cristiano Ronaldo), scor 2-0, în etapa a 27-a din campionatul Arabiei Saudite.

Mirel RadoiFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mirel Rădoi nu mai este antrenorul echipei Al Taee

Fostul selecţioner al naţionalei României fusese numit în funcţie la finalul lunii ianuarie, când Al-Tai se afla pe locul 9, cu 18 puncte, şi lasă formaţia din Ha'il pe poziţia a şaptea, cu 34 de puncte, încheind mandatul cu un bilanţ de 4 victorii, 4 egaluri şi 5 înfrângeri (16 puncte).

Rădoi, care a jucat în Arabia Saudită (la Al-Hilal / 2009-2011), s-a aflat la prima sa experienţă ca antrenor în această ţară, după ce le-a pregătit anterior pe Steaua, naţionala de tineret şi naţionala de seniori a României şi pe Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi (44 ani) nu a fost primul antrenor român al „Cavalerilor Nordului”', echipa fiind pregătită anterior de Ion Dumitru, Alexandru Moldovan, Doru Isac, Liviu Ciobotariu şi Claudiu Niculescu.

În prima ligă saudită alte două formaţii sunt antrenate de români, Al-Raed (Marius Şumudică), aflată pe locul 9, şi Damac FC (Cosmin Contra), care ocupă locul 10, scrie Agerpres.

>> VIDEO Starul lui Mirel Rădoi, reacție virală după ce a fost înlocuit în timpul meciului contra lui Cristiano Ronaldo