Situația tensionată produsă de plecarea lui Lionel Messi de la Paris Saint Germain i-a făcut pe mai mulți fotbaliști ai parizienilor să se gândească bine la viitorul lor. Unul dintre ei și-a prelungit recent contractul cu formația de pe Parc des Princes, dar își dorește să forțeze o plecare în această vară.

Marco VerrattiFoto: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marco Verratti vrea să plece de la Paris Saint Germain - Italianul, criticat alături de Neymar și Lionel Messi

Lionel Messi nu va rămâne pe Parc des Princes în această vară, iar Neymar a recunoscut că și el va lua în calcul ofertele pe care le va primi din Europa.

Cei doi au fost aspru criticați de ultrașii parizienilor, iar acest lucru l-a deranjat pe mijlocașul italian Marco Verratti, care ia în calcul plecarea de la Paris Saint Germain.

Concret, jurnaliștii de la Le Parisien scriu că mijlocașul în vârstă de 30 de ani a fost ofensat de faptul că suporterii au avut un comportament neadecvat față de Lionel Messi și ia în calcul să plece la o altă echipă.

Cu un salariu anual de 11 milioane de euro, Verratti a ajuns pe Parc des Princes în vara anului 2012 pentru suma de 12 milioane de euro, iar de atunci, acesta a strâns nu mai puțin de 413 apariții pentru Paris Saint Germain.

Deși este cotat la 50 de milioane de euro conform Transfermarkt, sursa citată precizează că șefii de la PSG nu au făcut presiuni asupra italianului, fiind dispuși să îl cedeze la un alt club încă din această vară, în ciuda faptului că acesta și-a prelungit contractul recent.