​Inter Milano a trecut cu o dublă victorie de rivala AC Milan (2-0 și 1-0) și s-a calificat în finala Champions League. Javier Zanetti (vicepreședintele nerazzurrilor) a vorbit despre echipa pe care nu ar vrea să o întâlnească în ultimul act al competiției.

Bucuria celor de la Inter MilanoFoto: Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

Inter nu vrea să joace cu Real Madrid în finala Champions League

Chiar dacă nu a spus că ar vrea să se dueleze cu Manchester City, Zanetti a afirmat că își dorește ca Inter să evite pe Real Madrid, echipă care a câștigat 14 „urecheate”.

„Acest grup a meritat oportunitatea de a juca o altă finală după 13 ani. Așteptăm cu nerăbdare ziua de mâine, dar ceea ce am făcut deja este important.

Mi-ar plăcea să evităm Real Madrid, această competiție pare făcută pentru ei.

A fost o călătorie lungă, să înfrunți o rivală în semifinale nu este ușor. Și am trăit-o și ca jucător. A fost greu.

Acesta este fotbalul și cele mai mari complimente sunt adresate echipei și antrenorului. A vorbit puțin și a demonstrat cu fapte că merită să fie la Inter” - Javier Zanetti pentru SkySport Italia.

De știut:

  • Inter Milano ajunge pentru a șasea oară în finala Champions League, competiție pe care a câștigat-o în trei rânduri, ultima dată în sezonul 2009-2010, cu Cristi Chivu în echipă.
  • În cea de-a doua semifinală, Manchester City și Real Madrid se întâlnesc miercuri, după ce în manșa tur rezultatul a fost egal, 1-1. Partida va începe de la ora 22:00 și va fi transmisă în format LiveBLOG pe HotNews.ro.