Cu șanse mici pentru a mai câștiga titlul în Premier League, Arsenal își face deja planurile pentru sezonul următor, având în vedere faptul că echipa va reveni în UEFA Champions League. Mikel Arteta are pe listă un fotbalist de la Real Madrid.

Ferland MendyFoto: Gongora/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mikel Arteta și-l dorește pe Ferland Mendy

Arsenal va reveni din sezonul următor în UEFA Champions League, iar formația antrenată de Mikel Arteta are nevoie de un lot puternic pentru a putea face față pe toate planurile.

Chiar dacă Declan Rice de LA West Ham United este principala țintă a formației de pe Emirates, Mikel Arteta vrea să întărească și defensiva, iar un jucător de la Real Madrid ar fi ideal, scriu cei de la Mirror.

Sursa citată menționează că Ferland Mendy este pe lista „tunarilor”.

Mai mult accidentat în acest sezon, Mendy poate fi cedat la Arsenal dacă englezii vor achita suma de 20 de milioane de euro, sumă comunicată de agentul jucătorului.

Fundașul stânga a ajuns pe Santiago Bernabeu în vara anului 2019 pentru suma de 48 de milioane de euro de la Lyon, iar plecarea sa ar fi o reală problemă pentru „los blancos”, care se bazează în prezent pe Eduardo Camavinga pe acea poziție.

131 de apariții are Ferland Mendy în tricoul celor de la Real Madrid.

Kieran Tierney va părăsi Arsenal la finalul acestui sezon, pentru a juca la Newcastle.