Kylian Mbappe și-a prelungit contractul cu Paris Saint Germain în vara anului 2022, deși era foarte aproape de a semna cu Real Madrid. După ce s-a jucat cu inimile suporterilor „los blancos”, oficialii Realului au luat o decizie în privința „țestoasei”.

Kylian MbappeFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Real Madrid nu și-l mai dorește pe Kylian Mbappe - Spaniolii au încredere deplină în Vinicius

Kylian Mbappe este rege la Paris Saint Germain, însă situația tensionată de la clubul parizian l-a făcut pe francez să ia în calcul plecarea de pe Parc des Princes.

Real Madrid era principala favorită pentru a obține semnătura lui Mbappe, dar atacantul a luat o decizie inexplicabilă în vara anului 2022, când, deși era pe punctul de a semna cu „los blancos”, și-a prelungit contractul cu PSG.

Totuși, Real Madrid și-a pierdut interesul pentru Kylian Mbappe și este decisă să nu îl transfere în vara acestui an.

Florentino Perez consideră că Vinicius Junior este mai mult decât potrivit pentru compartimentul ofensiv al madrilenilor, astfel că echipa de pe Santiago Bernabeu nu va negocia cedarea lui Mbappe cu Paris Saint Germain.

„Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid în această vară e dificil de realizat. Anul viitor ar putea să fie un subiect, dar acum nu. E foarte complicat să-l iei pe Mbappe de la PSG.” - a fost mesajul jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Mai mult decât atât, Real Madrid este conștientă de faptul că aducerea lui Kylian Mbappe în LaLiga ar reprezenta niște costuri uriașe, mai ales din punct de vedere salarial.

Așadar, Mbappe are șanse mari să rămână și în sezonul următor în Ligue 1.