Magnus Lundal a împărțit camera cu Erling Haaland în timpul unei reuniuni a naționalei Under-15 a Norvegiei, iar cel care evoluează acum la Grorud (liga a treia) a dezvăluit lucruri mai puțin cunoscute despre starul celor de la Manchester City.

Erling HaalandFoto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Bomboanele și Hannah Montana, plăcerile ascunse ale lui Erling Haaland

Lundal a povestit mai multe întâmplări din 2015, când Haaland juca pentru Bryne. Acesta își amintește că a întârziat la reuniunea reprezentativei U15 și a avut parte de un moment amuzant când se pregătea să urce în lift.

„Atunci Erling a venit în fugă și m-a întrebat dacă pot să apăs cât mai repede pe butonul liftului, pentru ca antrenorii să nu-l vadă cu pungile cu bomboane.

Se uita la Hannah Montana (n.r. un serial pentru copii, rolul principal fiind interpretat de Miley Cyrus) fără să i se pară deloc jenant și râdea mult. Erling este o persoană încântătoare și a fost incredibil de amuzant să locuiesc cu el” - Magnus Lundal pentru TV2.

Lundal nu și-a imaginat că prietenul său, care făcea tot ce își dorea în copilărie, va ajunge la Manchester City și că va doborî record după record în Premier League.

„În primul rând, a fost o experiență foarte distractivă. Erling este un tip foarte plăcut și amuzant. A devenit atât de bun și unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, este grozav. Cred că mentalitatea lui este ceva aparte și cred că a contribuit foarte mult la cât de departe a ajuns” - Magnus Lundal.

Alte detalii mai puțin cunoscute despre Erling Haaland: îi este rușine să recunoască ce jocuri video preferă, mănâncă inimi și ficat de vită pentru a rămâne în formă (dar și lasagna preparată de tatăl său înaintea fiecărui meci disputat pe teren propriu), își ciupește adversarii, iar Leon Goretzka (Bayern Munchen) a dezvăluit că norvegianul a avut probleme cu stomacul în apropierea sa în timpul partidei din sferturile Champions League.