Manchester City se va duela miercuri cu Real Madrid pentru un loc în finala Champions League (1-1 în manșa tur), iar Pep Guardiola a dezvăluit cum a fost influențat programul echipei sale de Eurovision.

Pep GuardiolaFoto: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

Meciul Everton - Manchester City, reprogramat din cauza finalei Eurovision

Partida dintre Everton și Manchester City a fost reprogramată pentru duminică, de la ora 16:00, deoarece finala Eurovision va avea loc sâmbătă la Liverpool.

Astfel, Guardiola va avea o zi în minus la dispoziție pentru pregătirea duelului cu Real (care va juca sâmbătă împotriva celor de la Getafe).

„Nu putem juca sâmbătă pentru că atunci are loc finala Eurovision. Se pare că forțele de ordine nu pot gestiona două evenimente atât de mari, în Liverpool, într-o singură zi. Sincer, nu înțeleg situația, dar asta este. Trebuie să ne adaptăm și să facem față acestui moment.

Nu pot să lupt împotriva programărilor făcute de ligă. Trebuie să ne descurcăm. În decurs de patru zile o să jucăm două meciuri importante. Vrem ca jucătorii să fie la cel mai bun nivel din punct de vedere fizic.

Mereu vor programa meciurile după cum vor ei, așa se întâmplă în toate campionatele și nu se va schimba prea curând” - Pep Guardiola, citat de Mundo Deportivo.