Echipa saudită Al-Taee a pierdut miercuri, în deplasare, scor 3-4, în faţa formaţiei Al-Batin, într-un meci din etapa a 26-a a campionatului Arabiei Saudite. Trupa antrenată de Mirel Rădoi a condus cu 3-0.

Mirel RadoiFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mirel Rădoi, înfrângere cu Al-Taee după ce conducea cu 3-0 în minutul 28

Al-Taee, echipa antrenată de tehnicianul român Mirel Rădoi, a avut un start de meci fantastic cu Al-Batin, şi a condus cu 3-0 în minutul 28.

Sayoud a deschis scorul în minutul 14, apoi Mbenza a făcut 2-0 în minutul 18, pentru ca în minutul 28 Musona să transforme un penalti. 3-0 pentru oaspeţii de la Al-Taee.

Gazdele au reuşit să înscrie un gol în minutele de prelungire ale primei părţi, prin Lopez Patron, iar Rădoi şi compania conduceau cu 3-1 la pauză.

Repriza secundă a fost un coşmar pentru oaspeţi. Al-Shammari a înscris al doilea gol al lui Al-Batin, în minutul 52, apoi nu s-a mai înscris până pe final.

Roa a egalat în minutul 87, iar Lopez Patron a adus victoria lui Al-Batin transformând un penalti în minutul 90+11 şi provocând o mare surpriză în Saudi Professional League.

Al-Batin este ultima clasată în campionat, cu 18 puncte, în timp ce Al-Taee este a şaptea, cu 34 de puncte, informează News.ro.

Rezumatul partidei dintre Al-Batin și Al-Taee: