Lăsat mai mult pe banca de rezerve în acest sezon la Bayern Munchen, Thomas Muller ia în calcul să plece de la formația bavareză după 14 ani petrecuți la prima echipă.

Thomas MullerFoto: PETER KNEFFEL / AFP / Profimedia

Thomas Muller ia în calcul plecarea de la Bayern Munchen

Schimbarea lui Julian Nagelsmann cu Thomas Tuchel și rezultatele slabe din acest sezon au făcut ca presiunea de la Bayern să își pună amprenta pe mai mulți fotbaliști.

Thomas Muller este unul dintre veteranii echipei bavareze, iar numărul de minute primite în această stagiune l-au făcut pe german să ia o decizie în privința viitorului său.

Jurnaliștii de la BILD scriu că fotbalistul în vârstă de 33 de ani ia în calcul plecarea de la Bayern la finalul acestui sezon, după 14 ani petrecuți la prima echipă a nemților.

Cotat la 18 milioane de euro conform Transfermarkt, Thomas Muller a strâns în total 663 de apariții în tricoul celor de la Bayern, reușind să marcheze 234 de goluri și să ofere 255 de pase decisive.

Alături de Bayern, Thomas Muller a cucerit de 11 ori titlul în Bundesliga, un record în tricoul formației bavareze.

Mai mult decât atât, Muller a mai câștigat de 6 ori Cupa Germaniei, de 8 ori Supercupa Germaniei, și de două ori Liga Campionilor, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor.