Pentru a putea face față pe toate planurile în sezonul următor, Barcelona pregătește o reconstrucție în vara acestui an. Ansu Fati va părăsi cel mai probabil formația de pe Camp Nou, iar catalanii vor să aducă un mijlocaș din Premier League.

Ansu FatiFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Barcelona vrea să îl aducă pe Ruben Neves de la Wolves - Catalanii îl dau la schimb pe Ansu Fati

Ansu Fati a suferit foarte multe accidentări în acest sezon, iar șansele ca el să joace în următoarea perioadă au scăzut considerabil.

Barcelona are destul de multe variante ofensive pe postul său, iar Joan Laporta speră să îl convingă și pe Lionel Messi să revină pe Camp Nou, ceea ce ar face concurența și mai dificilă pentru fotbalistul care poartă în prezent tricoul cu numărul 10.

Mai mult decât atât, formația antrenată de Xavi Hernandez are șanse mari să rămână și fără Sergio Busquets din vară, iar catalanii ar avea nevoie de un mijlocaș pentru a suplini lipsa acestuia.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano scrie că Barcelona ia în calcul să facă un schimb cu cei de la Wolves. Concret, catalanii și-l doresc pe Ruben Neves și vor să îl dea la schimb pe Ansu Fati.

Portughezul în vârstă de 26 de ani are 32 de apariții în acest sezon de Premier League și este cotat la 40 de milioane de euro conform Transfermarkt.

De cealaltă parte, Ansu Fati are o cotă de piață de 35 de milioane de euro.

Surprinzător este că de ambii fotbaliști se ocupă același agent, însă momentan niciuna dintre cele două echipe nu a făcut un pas spre un potențial transfer.