Lionel Messi i-a anunțat pe șefii de la Paris Saint Germain că nu își va prelungi contractul la finalul acestui sezon, iar argentinianul este tot mai aproape de o mutare în Arabia Saudită, unde i s-a promis un contract excepțional.

Lionel MessiFoto: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Lionel Messi, premieră în istoria fotbalului - Performanța reușită de argentinian

Marco van Basten l-a certat pe Lionel Messi pentru faptul că argentinianul ar alege să meargă la Al-Hilal

Cariera lui Lionel Messi a ajuns într-un moment în care fotbalistul trebuie să aleagă între bani și dragoste.

Jucătorul în vârstă de 35 de ani a stabilit că nu își va prelungi contractul cu Paris Saint Germain, iar Barcelona și Al-Hilal sunt favorite pentru a-l transfera pe proaspătul câștigător al Cupei Mondiale.

Dacă Barcelona îi poate oferi lui Messi un contract de 4 ori mai mic decât cel de la PSG, Al-Hilal a venit deja cu o propunere astronomică, fiind dispusă să îl plătească pe Leo cu 400 de milioane de euro pe an.

Triplu câștigător al Balonului de Aur, Marco van Basten a avut un mesaj pentru Lionel Messi, fiind nemulțumit de faptul că starul parizienilor ar urmă să aleagă banii arabilor.

„Cred că e păcat. Faptul că încă vrei să te duci acolo pentru mulți bani.. Ai câștigat destul, fă ce îți place. Tu ești șeful, nu? E de neimaginat! Poți să joci la orice club dorești, nu?” - Marco van Basten, potrivit publicației Goal.

Lionel Messi valorează 45 de milioane de euro conform Transfermarkt.

Argentinianul a câștigat deja tot ce era posibil în fotbal, mai ales după triumful din finala CM 2022 Qatar, când Argentina a învins Franța.