​Al-Nassr a obținut doar o remiză cu Al-Khaleej, scor 1-1, iar șansele echipei lui Cristiano Ronaldo de a deveni campioană a Arabiei Saudite sunt din ce în ce mai mici. La finalul partidei din etapa a 26-a (dintr-un total de 30), starul portughez a ieșit din nou în evidență.

Cristiano RonaldoFoto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Ronaldo a bruscat un adversar care voia să facă un selfie cu el

După ce arbitrul a fluierat finalul meciului, Ronaldo a fost înconjurat de adversari și i-a oferit tricoul compatriotului său Fabio Martins (cel care a deschis scorul pentru Al-Khaleej).

Nu la fel de norocos a fost un membru din staff-ul oaspeților. Acesta a vrut să facă o poză cu Ronaldo, dar multiplul câștigător al Balonului de Aur s-a enervat, l-a împins și a plecat spre vestiare.

Reacțiile nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare. Internauții îl critică pe Ronaldo pentru modul în care își tratează fanii și pentru că se enervează mult prea repede: „Pot să înțeleg de ce Ronaldo este frustrat, dar nu este nevoie să îl împingă pe tip”, „Ronaldo se destramă. Nu poate accepta faptul că eșuează în Arabia Saudită, așa că a început să împingă oamenii”.

Există și persoane care îi iau apărarea lui Cristiano: „Ronaldo are tot dreptul să îl îndepărteze pe acel antrenor. Disperarea unui om matur de a obține un selfie este patetică. Oamenii ar trebui să aibă mai mult respect” sau „Îmi pare rău pentru Ronaldo aici. Nu te duci după un jucător pentru un selfie când echipa ta tocmai i-a afectat speranțele la titlu”.

Clasament Arabia Saudită

1. Al-Ittihad 62 puncte

2. Al-Nassr 57

3. Al-Shabab 53

4. Al-Hilal 49 etc.