Genoa revine în Serie A după doar un an de la retrogradarea din prima divizie, iar formația pregătită de Alberto Gilardino a pus ochii pe încă un fotbalist român, de această dată din SuperLiga.

Robert PopaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Genoa vrea să îl transfere pe Robert Popa

După doar un an petrecut în liga secundă a Italiei, Genoa a promovat în Serie A și își face planuri pentru următorul sezon.

Echipa antrenată de Alberto Gilardino l-a cumpărat definitiv pe Radu Drăgușin, iar George Pușcaș va rămâne și el la formația italiană grație promovării în Serie A. Vârful român avea o clauză specială în contract prin care „grifonul genovez” se obligă să îl transfere definitiv pe acesta dacă vor promova.

Jurnaliștii de la calciomercato.com scriu că cei de la Genoa au pus ochii pe Robert Popa, portarul celor de la FC U Craiova 1948.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani se află într-un conflict cu cei din conducerea clubului din Bănie, iar de atunci acesta nu a mai evoluat în echipa oltenilor.

Cotat la 600 de mii de euro conform Transfermarkt, Robert Popa are nevoie de minute, iar Genoa este dispusă să înainteze o ofertă în anumite circumstanțe.

Concret, varianta principală a italienilor este de a-l păstra de Josep Martinez, împrumutat de la RB Leipzig. Dacă nu va reuși să îl păstreze pe portarul spaniol, sursa citată menționează că Genoa va face un prim pas pentru a-l cumpăra pe portarul echipei FC U Craiova 1948.

Robert Popa a declarat în nenumărate rânduri faptul că își dorește să plece de la FC U Craiova 1948 și chiar că a evitat să mai meargă la antrenamente din cauza amenințărilor lui Adrian Mititelu Jr.