Lionel Messi a revenit la antrenamentele echipei PSG, chiar dacă argentinianul fusese suspendat pentru două săptămâni de campioana Franței pentru escapada sa în Arabia Saudită, scrie AFP.

Lionel MessiFoto: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lionel Messi a revenit la antrenamentele lui PSG

„Leo Messi a revenit la antrenamente luni dimineaţă", a indicat clubul pe contul său de Twitter, postând o fotografie cu jucătorul argentinian în acţiune.

Practic, suspendarea sa a durat şase zile. El fusese suspendat marţea trecută de clubul parizian după o călătorie promoţională în Arabia Saudită fără acordul clubului. Presa speculase că suspendarea va dura două săptămâni.

Messi nu a jucat în meciul din Ligue 1 câştigat cu Troyes (3-1), duminică, dar va reveni pentru partida de campionat cu Ajaccio, din etapa a 35-a, sâmbăta viitoare, pe Parc des Princes, scrie Agerpres.

Messi şi-a cerut scuze faţă de club şi de coechipierii săi de la Paris Saint-Germain, după ce a plecat la începutul săptămânii trecute în Arabia Saudită fără acord, într-un videoclip publicat vineri pe Instagram.

„Am crezut sincer că vom avea o zi liberă după meci, aşa cum s-a întâmplat în săptămânile precedente”, a explicat argentinianul într-un videoclip postat vineri pe Instagram.