Paris Saint Germain a mai făcut un pas către titlul din Franța, după victoria cu 3-1 obținută pe terenul celor de la Troyes, fără Lionel Messi, suspendat de club. Lyon a făcut o partidă spectaculoasă, câștigând după ce a fost condusă cu 4-1.

Jucatorii celor de la PSGFoto: Matteo Bottanelli/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Troyes – PSG 1-3, în etapa a 34-a din Ligue 1

La prima partidă după suspendarea lui Lionel Messi, PSG nu i-a simțit lipsa și este tot mai aproape de un nou titlu.

Elevii lui Cristophe Galtier au deschis scorul după doar opt minute prin Kylian Mbappe și l-a majorat imediat după pauză, prin Vitinha în minutul 59.

Pe final, Troyes a redus din diferență în minutul 83 prin Chavlerin, iar Fabianm Ruiz a închis tabela trei minute mai târziu.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, PSG ocupă prima poziție în clasament cu 78 de puncte, cu șase mai mult decât a doua clasată Lens.

Lyon – Montpellier 5-4, după 1-4 în minutul 55 – Lacazette și Wahi au marcat câte patru goluri

Olimpique Lyon și Montpellier au oferit cea mai spectaculoasă partidă a sezonului.

După ce Lyon a deschis scorul în minutul 31 prin Lacazette, atacantul în vârstă de doar 20 de ani al lui Montpellier, Elye Wahi, a reușit să puncteze de patru ori în minutele 40, 41, 53 și 55.

Deși Victoria oaspeților părea categorică, Alexandre Lacazette a redus din diferență în minutul 59, pentru ca Lovren să ducă scorul la 3-4 în minutul 70.

Finalul a fost incendiar, Lyon reușind să întoarcă scorul spectaculos, prin încă două goluri marcate de Lacazette în minutele 82 și 90+8.