După doar un an în Serie B din italia, Genoa și-a asigurat promovarea cu două etape înaintea finalului de sezon, după victoria cu 2-1 în fața celor de la Ascoli și remiza dintre Bari și Modena.

Radu DrăgușinFoto: Danilo Vigo/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Genoa, cu Radu Drăgușin titular, a revenit în Serie A după un an

Cu Radu Drăgușin titluar în defensivă și George Pușcaș și Denis Drăguș pe bancă, formația antrenată de Alberto Gilardino s-a impus pe teren propriu în meciul cu Ascoli.

Mattia Bani a deschis scorul în minutul 16, croatul Milan Badelj a mărit avantajul în minutul 63, iar scorul se putea mări trei minute mai târziu, când Massimo Coda a ratat o lovitură de la 11 metri. Oaspeții au redus din diferență în minutul 68, prin Masura.

Cu două etape înainte de finalul sezonului în Serie B, Genoa și-a asigurat matematic promovarea alături de Frosinone.

Împrumutat pentru un sezon de la Juventus, fundașul Radu Drăgușin a adus un aport important, reușind să marcheze patru goluri în 33 de partide. Genoa i-a activat clauza de cumpărare la începutul acestui an.

Tot patru goluri, dar în 22 de partide a marcat și atacantul George Pușcaș, în timp ce Denis Drăguș, împrumutat de la Standard Liege, a evoluat în doar patru partide, fără să înscrie.