Clasată pe locul 5 în Premier League, Liverpool anunță că va fi activă pe piața transferurilor în această vară, pentru a întări echipa în sezonul următor. „Cormoranii” au pus ochii pe un câștigător al Cupei Mondiale cu naționala Argentinei.

Alexis Mac AllisterFoto: MI News/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alexis Mac Allister, dorit de Jurgen Klopp pe Anfield Road

Linia mediană a celor de la Liverpool are nevoie de sânge proaspăt, iar formația de pe Anfield Road ia în calcul transferul unui câștigător al Cupei Mondiale cu naționala Argentinei.

Concret, cormoranii i-au prezentat proiectul lui Alexis Mac Allister, fotbalistul care evoluează în prezent la Brighton.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani este decis să o părăsească pe Brighton la finalul acestui sezon, iar Liverpool tinde să fie varianta ideală pentru argentinian.

Mijlocașul are contract cu Brighton până în vara anului 2025, dar Liverpool vrea să rezolve cât mai rapid mutarea.

Cotat la 42 de milioane de euro conform Transfermarkt, Alexis Mac Allister a ajuns la Brighton în iarna anului 2019 în schimbul sumei de 8 milioane de euro.

Liverpool nu este însă singură în această ecuație. Manchester United este și ea interesată de serviciile argentinianului, dar „cormoranii” vor încerca să insiste și în următoarele săptămâni pentru transferul acestuia.