Lionel Messi nu va mai continua la Paris Saint Germain din vară, după ce argentinianul a anunțat prin intermediul tatălui său că nu își va prelungi contractul cu formația de pe Parc des Princes. Barcelona caută soluții pentru a-l readuce în LaLiga.

Lionel MessiFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Javier Tebas anunță că Barcelona va avea de vândut jucători pentru a fi pregătită financiar de venirea lui Messi pe Camp Nou

Relația dintre Lionel Messi și Paris Saint Germain este iremediabilă.

Argentinianul a fost suspendat timp de două săptămâni din cauza unei vizite neautorizate în Arabia Saudită, iar vestea că fotbalistul în vârstă de 35 de ani nu își va prelungi contractul cu formația pariziană i-a înfuriat pe suporterii echipei, care au protestat și l-au înjurat la sediul clubului miercuri seară.

Presa din Argentina a aruncat cuvinte grele la adresa ultrașilor de la Paris Saint Germain care au scandat împotriva lui Lionel Messi.

Barcelona încearcă să profite de situație și să îl readucă pe Lionel Messi pe Camp Nou, dar catalanii sunt conștienți de faptul că nu pot rivaliza din punct de vedere financiar cu cei de la Al-Hilal.

Totuși, sunt șanse ca Messi să aleagă cu sufletul și nu din punct de vedere financiar, iar Javier Tebas, președintele LaLiga, este convins că Barcelona va face mari sacrificii pentru asta.

„Dacă Barcelona îl va convinge pe Messi, vă pot garanta că salariul său va fi mult sub cel de la Paris Saint Germain.

Întoarcerea sa pe Camp Nou este condiționată de vânzarea de jucători în cazul Barcelonei. Ei spun că vor vinde mulți jucători, iar eu sunt de părere că Barcelona va încasa bani buni din vânzări în vară.” - a spus Javier Tebas.