Real Madrid va disputa în luna mai cele mai importante meciuri din acest sezon, iar formația antrenată de Carlo Ancelotti a primit o veste bună înainte de finala Cupei Spaniei, când va întâlni Osasuna.

Luka ModricFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Luka Modric, apt pentru finala cu Osasuna - Croatul va putea evolua și în UEFA Champions League

Real Madrid a coborât pe locul 3 în LaLiga după ce Atletico Madrid a câștigat miercuri seară împotriva celor de la Cadiz (5-1), iar „los blancos” se concentrează pe cele două obiective rămase: Cupa Regelui și UEFA Champions League.

Formația pregătită de Carlo Ancelotti va juca pe 6 mai finala Cupei Spaniei împotriva celor de la Osasuna, iar pe 9 mai va primi pe Santiago Bernabeu vizita celor de la Manchester City, în turul semifinalelor Ligii Campionilor.

Pentru asta, Don Carlo are nevoie de oameni cu experiență, iar italianul a primit o veste bună la antrenamentul de joi.

Accidentat în partida pierdută la Girona, Luka Modric a revenit joi la antrenamentele echipei și va fi apt pentru finala Cupei Regelui și, implicit, pentru meciul din turul semifinalelor UEFA Champions League.

Mijlocașul în vârstă de 37 de ani a strâns nu mai puțin de 44 de apariții în actualul sezon pentru Real Madrid, reușind să marcheze 6 goluri și să ofere 6 pase de gol.

Experiența lui Modric contează enorm la mijlocul terenul, el fiind un jucător vital echipei în ultimele 5 sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu.

Mai mult decât atât, croatul este foarte aproape de a-și prelungi contractul cu Real Madrid, pentru încă un sezon.