​Real Madrid a pierdut pe terenul celor de la Real Sociedad, scor 2-0, iar echipa antrenată de Carlo Ancelotti va coborî pe a treia treaptă a podiumului din LaLiga după etapa cu numărul 33.

Carlo AncelottiFoto: Manuel Reino Berengui/DeFodi Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Real Sociedad - Real Madrid 2-0, în etapa 33 din LaLiga

Golurile au fost marcate de Kubo ('47) și Barrenetxea ('85).

Real a jucat jumătate de oră în inferioritate numerică, după ce Carvajal ('61) a primit al doilea cartonaș galben.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Real Sociedad și Real Madrid.

Grație acestui succes, Real Sociedad a acumulat 61 de puncte și ocupă locul 4. De cealaltă parte, Real Madrid rămâne cu 68 de puncte și poate fi depășită de Atletico Madrid (echipa lui Diego Simeone are 66 de puncte și va primi vizita celor de la Cadiz).

Carlo Ancelotti l-a criticat pe Eder Militao

Antrenorul Carlo Ancelotti le-a cerut jucătorilor să se concentreze și l-a criticat pe fundașul Eder Militao. Pentru Real urmează finala Cupei Spaniei (vs Osasuna, 6 mai) și „dubla” cu Manchester City din semifinalele Champions League (9 și 17 mai).

„Militao trebuie să se trezească. Nu este cel mai bun mod de a te pregăti pentru ceea ce urmează. Înfrângerea doare întotdeauna, pentru că încrederea scade.

Este adevărat că meciurile cu Osasuna și Manchester City sunt în capul jucătorilor, dar nu există scuze. Vom vedea o echipă diferită în următoarele două jocuri, sigur. Vom fi pregătiți, vom fi la nivelul necesar pentru finala Cupei și pentru City” - Carlo Ancelotti, citat de Marca.

LaLiga, clasament

1. Barcelona 82 puncte / 33 meciuri

2. Real Madrid 68 / 33

3. Atletico Madrid 66 / 32

4. Real Sociedad 61 / 33

5. Villarreal 53 / 32

6. Betis 49 /32

7. Athletic Bilbao 47 / 32 etc.