Va fi o vară agitată la Manchester United. Rămasă fără un vârf autentic după despărțirea cu scandal de Cristiano Ronaldo, formația de pe Old Trafford caută cu disperare un atacant pentru sezonul următor.

Tammy AbrahamFoto: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tammy Abraham, dorit de Manchester United - Scouterii „diavolilor”, prezenți la meciul cu Milan din Serie A

Manchester United studiază piața transferurilor pentru a aduce un vârf veritabil pe Old Trafford.

S-a vorbit foarte mult despre varianta Harry Kane, dar formația lui Erik ten Hag se așteaptă ca Tottenham să ceară minim 100 de milioane de euro în schimbul atacantului englez.

Jurnaliștii de la Mirror scriu că varianta Tammy Abraham ar fi mult mai plauzibilă pentru Manchester United, cu toate că și aducerea sa ar implica o investiție pe măsură, fiind mai tânăr.

Atacantul în vârstă de 25 de ani are 9 goluri și 7 assist-uri în actualul sezon pentru AS Roma, iar sursa citată menționează că la meciul cu AC Milan, mai mulți oficiali din cadrul clubului Manchester United au fost prezenți pentru a vedea evoluția englezului.

Totuși, Chelsea este cea care are primul cuvânt în cazul lui Abraham. Contractul englezului include o clauză specială, conform căreia acesta s-ar putea întoarce pe Stamford Bridge în schimbul sumei de 80 de milioane de euro.

Mai mult decât atât, în situația în care Manchester United va decide să înainteze o ofertă către Roma, aceasta va trebuie să fie de minim 80 de milioane, pentru a putea rivaliza cu Chelsea.