Sezonul lui Neymar s-a încheiat prematur, după ce fotbalistul brazilian a suferit o accidentare gravă care l-a scos din circuit. Cel mai scump jucător din istoria fotbalului nu duce lipsă de oferte, iar mai multe cluburi din Premier League sunt gata să îl transfere de la Paris Saint Germain.

Neymar, PSGFoto: Dave Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Manchester United, Manchester City și Chelsea, interesate de Neymar

Cotat în prezent la 70 de milioane de euro, Neymar ia în calcul să schimbe campionatul în vara acestui an.

Accidentat grav în această iarnă, brazilianul va fi indisponibil și va relua pregătirile începând cu sezonul următor.

Neymar a fost prezent zilele trecute la un meci al celor de la Santos, echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist.

Acolo, Neymar a fost întâmpinat ca un adevărat erou, iar brazilianul a promis că se va întoarce acasă într-o zi.

„Într-o bună zi mă voi întoarce. Mă voi întoarce curând! E prea frumos să mă întorc aici. Mă simt ca acasă aici, mă bucur să revin după 10 ani.

Am venit aici să susțin echipa și să primesc afecțiunea fanilor. E clubul care mi-a dat totul, care mi-a deschis ușa. Dacă eu visez să revin, imaginați-vă fanii.” - a spus Neymar, potrivit presei din Brazilia.

Jurnaliștii de la Fichajes anunță că Manchester United este favorită să îl transfere pe fotbalistul în vârstă de 31 de ani.

Sursa citată precizează că formația de pe Old Trafford i-ar fi propus deja un angajament brazilianului, în încercarea de a rivaliza cu Manchester City, interesată și ea de serviciile jucătorului cu 18 goluri și 17 pase decisive în acest sezon.

Nu în ultimul rând, Chelsea este o altă formație de top din Premier League care ia în calcul transferul lui Neymar, însă mutarea depinde de antrenorul care va fi numit pe banca londonezilor în vară.

Dacă Mauricio Pochettino va ajunge la un consens cu Todd Boehly, sunt șanse mari ca transferul lui Neymar să se realizeze.