Văzut de mulți specialiști drept urmașul lui Cristiano Ronaldo, argentinianul Alejandro Garnacho a semnat prelungirea contractului cu Manchester United și va rămâne pe Old Trafford până în vara anului 2028.

Alejandro GarnachoFoto: Paul Currie/Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alejandro Garnacho rămâne până în 2028 la Manchester United

Garnacho a fost adus la Manchester United în 2020, în schimbul sumei de 200.000 de euro. Sud-americanul a fost transferat de la academia celor de la Atletico Madrid.

Cota sa de piață a explodat, iar acum Garnacho a ajuns să valoreze 25 de milioane de euro conform Transfermarkt.

În actuala stagiune, jucătorul în vârstă de doar 18 ani a strâns 32 de apariții sub comanda lui Erik ten Hag, reușind să marcheze 5 goluri și să ofere 6 pase decisive.

Manchester United a decis să îi prelungească contractul, iar marele anunț a fost făcut vineri.

„Manchester United are plăcerea de a anunța că Alejandro Garnacho a semnat un nou contract care îi va prelungi șederea la club până pe 30 iunie 2028”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

„Când m-am alăturat acestui club incredibil, am visat să-mi fac debutul, să joc pe Old Trafford, să marchez primul meu gol și să câștig trofee cu această insignă pe piept.

Mă simt foarte mândru și emoționat că am trăit deja aceste momente, împreună cu familia mea care m-a susținut la fiecare pas.

Suntem cu toții umili să avem această șansă de a ne continua călătoria la Manchester United și am început deja să lucrez pentru a atinge următorul set de obiective și ambiții.

Managerul și staff-ul său de coaching m-au ajutat să mă perfecționez în toate privințele și, cu sprijinul lor, mă dezvolt în fiecare zi pentru a ajuta echipa să aibă succes.

Savurez viitorul și abia aștept să creez mai multe amintiri speciale cu acest grup, în fața susținătorilor noștri minunați” - Alejandro Garnacho.