CFR Cluj e în pericol să rateze participarea într-o cupă europeană tocmai într-un moment în care proprietarul Nelu Varga a făcut un efort imens ca să asigure licența UEFA, el s-a împrumutat și la prieteni pentru a achita datoriile.

Nelu VargaFoto: GSP

După 0-3 cu Sepsi în semifinala Cupei României Betano, Dan Petrescu a ajuns să ia în serios un scenariu dezastruos: „E o perioadă grea. Riscăm să nu fim în Europa, ăsta este riscul, asta e realitatea. Dacă termini pe locul al patrulea ești pa! Iar la cum arată lotul meu acum, nu mi se pare că am putea termina pe un loc dintre primele patru".

De când Nelu Varga a preluat acțiunile societății de la Arpad Paszkany, vișiniii au câștigat titlul de campioni an de an. Au mai existat situații în care ei au tremurat în concurența cu FCSB sau cu Universitatea Craiova, dar calificarea într-o cupă europeană nu a fost în dubiu în niciun moment, e prima oară când antrenorul e speriat că așa ceva ar fi posibil.

Surse apropiate de proprietarul CFR-ului povestesc că el a mai împrumutat un milion și jumătate de euro de la un amic din Cluj căruia i-a garantat suma cu zece apartamente dintr-un bloc aflat în curs de construire.

Citește continuarea pe GSP.