După ce etapa trecută a pierdut cu Panathinaikos, PAOK Salonic a suferit o nouă înfrângere în deplasarea de la AEK Atena, scor 4-0, după ce a evoluat aproape tot meciul în inferioritate numerică.

Razvan LucescuFoto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

PAOK Salonic, la a patra înfrângere în play-off-ul Greciei

Calificată în finala Cupei Greciei, PAOK nu are un parcurs la fel de bun în campionat, unde a ajuns la a patra înfrângere în ultimele cinci partide.

Răzvan Lucescu are din nou motive de nemulțumire la adresa arbitrajului, după ce în etapa precedentă a criticat maniera în care a fost condus jocul cu Panathinaikos.

În minutul 8, fundașul Giannis Karagas a avut o intrare tare asupra unui adversar, arbitrul arătându-i cartonașul galben. Două minute mai târziu, după vizionarea imaginilor VAR, arbitrul german Tobias Stieler a anulat galbenul și l-a eliminat pe jucătorul lui PAOK.

În superioritate numerică, AEK a deschis scorul în minutul 21 prin elvețianul Steven Zuber și l-a majorat trei minute mai târziu, prin Harold Moukoudi.

Pe final, gazdele s-au distanțat prin Levi Garcia în minutul 77, spaniolul Paulo Fernandes a închis tabela în minutul 86.

În urma acestui rezultat, PAOK rămâne pe poziția a patra în play-off-ul din Grecia, la 15 puncte în spatele liderului AEK Atena, cu care se va întâlni în finala Cupei.