CFR Cluj a fost eliminată din semifinalele Cupei României de Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-0, după o partidă în care campioana a jucat mai mult de o repriză în 10, iar echipa lui Cristiano Bergodi a ratat două lovituri de la 11 metri.

Dan PetrescuFoto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dan Petrescu dă vina pe oboseală pentru eliminarea CFR-ului din Cupa României

La finalul partidei, Dan Petrescu a declarat că echipa sa a resimțit oboseala de după partida de campionat cu Farul Constanța și că își recunoaște greșeala de a nu folosi anumiți jucători proaspeți.

„Cam așa a fost, asta e realitatea. Din păcate, jucătorii care au jucat la meciul cu Farul nu și-au revenit, a fost un meci cu intensitate maximă acolo, cu mult stres și drum foarte lung.

Apoi ne-am întors la Cluj, 5 ore cu autocarul. Se vedea că toți vor, dar nu puteau. Chiar Burcă mi-a zis că nu poate să alerge. Aici e greșeala mea, poate trebuia să bag jucătorii care au evoluat mai puțin.

Așa n-aș mai fi riscat. La câți accidentați avem, nu ne mai trebuiau alții. Am arătat mai bine în 10, singurul lucru de care îmi pare rău e că trebuia să bag 7-8 jucători proaspeți, dar am zis să respect competiția, pentru că voiam în finală.

E al 57-lea meci, băieții sunt foarte obosiți, s-a văzut clar. Camora a intrat după accidentare, Burcă a intrat foarte obosit, acolo s-a pierdut meciul, la eliminare.

Se vede c-au câștigat Cupa României, sunt specialiștii competiției și le urez baftă” – a declarat Dan Petrescu, conform DigiSport.

În următoarea etapă din play-off-ul SuperLigii, CFR Cluj se va deplasa în Giulești pentru duelul cu Rapid, luni de la ora 20:30.