Ajuns în funcția de CEO al lui Bayern Munchen în vara trecută, fostul portar Oliver Kahn este criticat dur de fostul său coechipier, Lothar Matthaus, care îl consideră principalul vinovat pentru situația în care se află campioana Germaniei.

Oliver KahnFoto: Frank Hoermann / SVEN SIMON / AFP / Profimedia

Oliver Kahn, criticat dur de Lothar Matthaus pentru situația lui Bayern Munchen

Bayern Munchen a părăsit Champions League în faza sferturilor de finală, înainte de a pierde și prima poziție a clasamentului din Bundesliga.

Ultima perioadă a fost agitată la clubul bavarez, marcată de schimbarea antrenorului și conflictul dintre doi jucători, iar fosta legendă Lothar Matthaus îl acuză pe Kahn de criza din jurul echipei.

„În orice moment se poate întâmpla ceva la care nu s-ar fi așteptat nimeni în urmă cu trei sau patru luni. Este clar că Oliver Kahn a pierdut controlul. De asemenea, mă așteptam la mai mult de la președintele Herbert Hainer.

Privind retrospectiv, transferurile făcute de Salihamidzic nu sunt atât de bune pe cât se credea.

Oliver Kahn este invizibil pentru angajații din birouri. Are alte tipuri de interese, îi place să se relaxeze, să joace golf. Dintr-o dată trebuie să își asume responsabilitatea pentru un club aflat în criză”, a declarat Lothar Matthaus, conform AS.com.

Eliminată din Champions League și din Cupa Germaniei, pentru Bayern a mai rămas doar lupta pentru titlul de campioană, unde se află pe poziția secundă a clasamentului, cu un punct în spatele liderului Dortmund, cu cinci etape înaintea finalului de sezon.