Bayern Munchen este în căutare de atacant pentru viitorul sezon competițional, iar conducerea bavarezilor are în plan aducerea unui vârf de top, dorit de mai multe cluburi din Europa.

Victor OsimhenFoto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

>>> Alertă la Bayern Munchen - Nemții pot rămâne fără antrenor

Sadio Mane - Victor Osimhen, schimbul dorit de Bayern cu Napoli

Campioana ultimelor 10 sezoane din Bundesliga suferă la capitolul atac după plecarea lui Robert Lewandowski, iar oficialii bavarezilor se gândesc să aducă un vârf de top.

Concret, jurnalistul Florian Plettenberg menționează că Sadio Mane ar putea fi dat ca monedă de schimb pentru a fi adus un atacant de calibru pe Allianz Arena.

Senegalezul a intrat în gura conducerii după ce l-a lovit pe Leroy Sane și a primit o amendă uriașă ca urmare a derapajului său necontrolat.

Sursa citată relatează că cei de la Bayern Munchen se gândesc să-l propună pe Sadio Mane la Napoli și să-l ceară în schimb pe Victor Osimhen, atacantul dorit de foarte multe cluburi din Europa.

Bavarezii ar urma să plătească și o diferență în această situație, dar rămâne de văzut dacă Napoli va fi de acord cu acest schimb.

Sadio Mane încasează peste 20 de milioane de euro pe an la Bayern Munchen, iar salariul său ar putea fi o problemă pentru viitoarea campioană din Serie A.

Fostul jucător al lui Liverpool a ajuns în vara anului 2022 la prestigiosul club bavarez, însă nu a impresionat, în ciuda faptului că s-au plătit nu mai puțin de 32 de milioane de euro.

De când a sosit la Bayern, Mane a strâns 34 de apariții, a marcat 12 goluri și a oferit 5 pase decisive. Senegalezul s-a și accidentat grav înaintea Campionatului Mondial din Qatar, așadar, nu a reușit să se impună în echipa bavarezilor.

O eventuală venire a lui Osimhen ar da peste cap calculele granzilor din Europa, care sunt dispuși să plătească bani grei pentru transferul acestuia. Manchester United este echipa care și-l dorește foarte mult pe atacantul care a înscris 21 de goluri în 25 de apariții în acest sezon.