Thomas Tuchel a sosit la Bayern Munchen pentru a-l înlocui pe Julian Nagelsmann, dar situația de la echipă s-a înrăutățit. Bavarezii au fost eliminați de Freiburg din Cupa Germaniei, au fost scoși din Liga Campionilor de Manchester City și sunt la un pas de a pierde titlul în Bundesliga.

Thomas TuchelFoto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Dietmar Hamann, convins că Thomas Tuchel va pleca de la Bayern dacă Borussia Dortmund va cuceri titlul

Cu toate că era văzut drept salvarea echipei, Thomas Tuchel nu a adus liniște în tabăra campioanei din ultimele 10 sezoane de Bundesliga.

Bavarezii au ratat rând pe rând aproape toate obiectivele și au șanse să rateze și titlul, fiind în prezent pe poziția a doua, la un punct în spatele Borussiei Dortmund.

Dietmar Hamann, fost jucător al celor de la Bayern Munchen, a precizat pentru cei de la Ruhrnachrichten.de că Tuchel are șanse mari să fie demis în această vară dacă bavarezii vor rata și câștigarea titlului.

„Conducerea poate fi confuză, dar antrenorul a făcut o impresie foarte proastă în cele patru săptămâni ale sale de până acum. Dacă va rata și campionatul, este clar că va fi demis. Rareori am văzut ca, după schimbare de antrenor, lucrurile să se înrăutățească pe termen scurt. Exact asta s-a întâmplat la Bayern.” - a declarat acesta.

7 meciuri a strâns până în prezent Thomas Tuchel pe banca tehnică a celor de la Bayern Munchen și a pierdut 4 dintre ele.

Mai mult decât atât, nici atmosfera din vestiar nu este una prea liniștită, după ce Sadio Mane l-a lovit pe Leroy Sane la finalul partidei tur cu Manchester City.

În același timp, presa din Germania scrie că Oliver Kahn, actualul președinte al echipei Bayern, este așteptat să își dea demisia la sfârșitul actualei stagiuni.

Într-un interviu pentru cei de la BILD, fostul mare portar al bavarezilor a vorbit și despre situația lui Tuchel.

„Thomas Tuchel este ultima persoană pe care trebuie să o învinovățim. Încearcă totul pentru a-i duce pe băieți cât mai sus. Nu voi demisiona. Singurul meu obiectiv este să câștig titlul la finalul sezonului și apoi să atac cu adevărat din nou în viitoarea stagiune.” - a spus acesta.