Jude Bellingham este unul dintre cei mai doriți fotbaliști ai lumii la această oră, iar presa din Spania scrie că mijlocașul s-ar fi decis în privința viitorului său. Deși era dat ca transferat la Real Madrid, englezul își dorește să evolueze la un alt club de top din Europa.

Jude BellinghamFoto: osnapix / imago sportfotodienst / Profimedia

Jude Bellingham vrea să joace la Liverpool - PSG și Manchester United, lăsate „cu ochii în soare”

În vârstă de doar 19 ani, Jude Bellingham este un mijlocaș care a impresionat de la sosirea la Borussia Dortmund.

Englezul este unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai liderului din Bundesliga și este tot mai greu de ținut la club.

Chiar dacă mai are contract cu Dortmund până în 2025, oficialii nemților i-au propus acestuia să semneze o nouă înțelegere, valabila până în vara anului 2026 și care să includă și o mărire salarială substanțială. Bellingham ar urma să încaseze 15 milioane de euro pe an dacă va rămâne la Borussia Dortmund.

Chiar și așa, tentația este foarte mare pentru un fotbalist care controlează mijlocul terenului la o vârstă relativ mică. Real Madrid, Manchester City, Paris Saint Germain, Manchester United și Liverpool și-au exprimat în mod public interesul pentru Jude Bellingham.

Potrivit Mundo Deportivo, englezul ar fi ales deja să joace pentru Liverpool și ar fi anunțat și conducerea Borussiei de decizia sa.

Cotat la 120 de milioane de euro conform Transfermarkt, Jude Bellingham a strâns 28 de apariții în acest sezon de Bundesliga, reușind să marcheze 5 goluri și să ofere 5 pase decisive.