Neymar este accidentat şi nu va mai juca în acest sezon pentru PSG. Aflat în Brazilia, jucătorul a asistat la meciul dintre Santos și echipa chiliană Audax Italiano din Copa Sudamericana (echivalentul Europa League din America de Sud).

Neymar, PSGFoto: Dave Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neymar va reveni în curând la Santos

Aflat sub contract cu PSG până în 2025, Neymar şi-a declarat dragostea pentru Santos și a afirmat că se va întoarce la clubul unde s-a format.

„Într-o zi mă voi întoarce, mă voi întoarce curând. Mă simt ca acasă aici, sunt atât de fericit să vin aici după zece ani. Am venit aici să susţin pe Santos şi să primesc afecţiunea fanilor.

Este clubul care mi-a dat totul, care mi-a deschis uşi mie şi familiei mele, care m-a prezentat lumii. Sunt foarte fericit că sunt aici” - Neymar, citat de Globo Esporte.

În vârstă de 31 de ani, Neymar a fost operat şi nu va mai juca în acest sezon.

Neymar și Bruna Biancardi vor avea un copil

Neymar şi Bruna Biancardi au anunţat marți, 18 aprilie, că vor avea un copil.

Partenera fotbalistului este model şi influencer. Ea are peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram și este director de marketing la o firmă de îmbrăcăminte.

„Visăm viaţa ta, facem planuri pentru venirea ta şi faptul că ştim că eşti aici pentru a ne împlini iubirea ne face zilele mult mai fericite. O să vii într-o familie frumoasă, cu un frate, cu bunici, mătuşi şi unchi care deja te iubesc mult! Vino repede, abia aşteptăm să vii!” - Bruna Biancardi pe Instagram.

Neymar mai are un copil, Davi Lucca (11 ani), dintr-o relaţie anterioară.