Răzvan Burleanu se află la șefia Federației Române de Fotbal din anul 2014, iar în prezent acesta este la al treilea mandat în această funcție. Într-un interviu, Burleanu a precizat că ia în calcul să candideze pentru un nou mandat.

Razvan BurleanuFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

Răzvan Burleanu încasează 5.000 de euro lunar la Federație

Răzvan Burleanu a câștigat anul trecut al treilea mandat de președinte al Federației Române de Fotbal, iar acum acesta ia în calcul să candideze pentru un al patrulea mandat.

Deși regulamentul îi interzice acest lucru, oficialul FRF a transmis că există un aspect care i-ar permite să candideze din nou.

„Nu am luat o decizie dacă voi candida sau nu. Din punct de vedere tehnic, există o posibilitate. A fost folosită și de LPF. Nu vă ascund, chiar acum, la întâlnirile cu cluburile și cu asociațiile din țară mi s-a cerut acest lucru. Din punct de vedere tehnic, există această posibilitate. Nu am luat o decizie.

Dacă e să dăm timpul în urmă, în 2014, misiunea mea a fost să câștigăm alegerile pentru a participa la această reformă. În 2018, misiunea noastră a fost să apărăm ce am început. În momentul de față, sunt în slujba cluburilor.” - a transmis Răzvan Burleanu.

Mai mult decât atât, Răzvan Burleanu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de la Digi Sport ce salariu încasează la Federația Română de Fotbal.

„Aproximativ 5.000 de euro lunar este salariul meu. Încă nu l-am publicat, dar o voi face. Nu m-am ascuns niciodată. Prognozăm că pentru prima dată, anul acesta vom atinge un buget de peste 31 de milioane de euro, exclusiv din fonduri private.

În primul rând, am răspuns mereu. Diurna este aceeași pe care și fostul președinte a avut-o, 250 de euro.” - a încheiat acesta.