Bayern Munchen s-a oprit miercuri seară în faza sferturilor în UEFA Champions League, după ce a fost surclasată în dublă manșă de Manchester City (4-1 la general), formație antrenată de Pep Guardiola, fostul tehnician al bavarezilor.

Oliver KahnFoto: Frank Hoermann / SVEN SIMON / AFP / Profimedia

Bayern Munchen îl „plânge” pe Robert Lewandowski - Oliver Kahn l-a remarcat pe Erling Haaland

Pentru prima dată după mulți ani, Bayern Munchen a rămas doar cu opțiunea titlului în Bundesliga.

Bavarezii l-au demis în plin sezon pe Julian Nagelsmann, antrenorul alături de care Bayern a câștigat toate cele 8 jocuri din acest sezon de Liga Campionilor.

A venit Thomas Tuchel, iar campioana Germaniei a fost eliminată și din Cupa Germaniei și din UEFA Champions League.

În returul de pe Allianz Arena (1-1 cu City), Bayern a jucat modest, iar lipsa unui atacant de calibru s-a văzut. După plecarea lui Robert Lewandowski, nemții s-au bazat pe Eric Choupo-Moting, însă acesta nu l-a putut face uitat pe fostul număr nouă al campioanei din ultimele 10 sezoane de Bundesliga.

Asta a remarcat și Oliver Kahn, fostul mare jucător al celor de la Bayern și actualul director general al clubului.

„Am văzut un atacant aseară, dar, din păcate, nu juca pentru noi (n.r. cu referire la Erling Haaland). Nu sunt foarte mulți atacanți ca Lewandowski

Ne-a lipsit un atacant. E clar că vom întări echipa în vară pentru a fi competitivi în campionat și în UEFA Champions League.” - a spus fostul mare portar german.