Ovidiu Hațegan era unul dintre cei mai în formă arbitri români, dar a suferit un infarct în martie 2022, iar de atunci nu a mai oficiat la centru (s-a aflat în camera VAR).

Ovidiu HateganFoto: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Ovidiu Hațegan a condus un meci amical al celor de la UTA Arad după mai bine de un an de la infarct

Cariera lui Ovidiu Hațegan, unul dintre cei mai buni centrali români, a fost pusă în pericol în martie 2022, după ce acesta a suferit un infarct.

De atunci, Hațegan nu a mai arbitrat niciun meci, deși era un obișnuit al meciurilor de Liga Campionilor și nu numai.

Ovidiu Hațegan a început de curând să se pregătească pentru revenirea pe gazon, iar până în prezent, acesta a fost etapă de etapă în camera VAR la meciurile din SuperLiga României.

Joi, la mai bine de un an distanță de la acel eveniment nefericit, Hațegan a arbitrat pentru prima oară un meci de fotbal. Centralul a condus meciul amical dintre UTA Arad și echipa sub 18 ani a arădenilor, iar Claudiu Keșerü i-a făcut cadou acestuia tricoul său de joc.

„Echipa de seniori a disputat astăzi un joc școală cu echipa U18 a clubului. Partida a fost oficiată de Ovidiu Hațegan, revenit pe gazon după o lungă perioadă. Îi mulțumim că a răspuns pozitiv invitației noastre și ne bucurăm să-l revedem făcând ceea ce iubește.” - au scris cei de la UTA Arad.