Aflată aproape de cucerirea primului titlu în Serie A fără Diego Maradona, Napoli părea de neoprit în acest sezon, dar echipa lui Luciano Spalletti a fost eliminată de AC Milan în sferturile Champions League. După returul de marți, scor 1-1 (1-2 la general), Khvicha Kvaratskhelia a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Khvicha Kvaratskhelia, NapoliFoto: Insidefoto di andrea staccioli / Alamy / Alamy / Profimedia

Khvicha Kvaratskhelia: „Îmi este greu să vă văd ochii plini de lacrimi”

Georgianul nu s-a ridicat la nivelul din acest sezon și a ratat un penalty în minutul 82 al meciului de pe teren propriu.

„Îmi este greu să vă văd ochii plini de lacrimi, realizând că nu pot să vă aduc fericirea. Voi face tot posibilul să învăț din experiența de astăzi. Îmi pare foarte rău și sunt absolut recunoscător pentru sprijinul vostru pe care îl simt în fiecare secundă!

Vă iubesc pe toți și vă promit că vom reveni mai puternici! Urmează multe meciuri, așa că visul continuă” - Khvicha Kvaratskhelia pe Instagram.

Napoli – AC Milan 1-1 (în tur, 0-1), în sferturile Champions League

Lider solitar în Serie A, Napoli nu a reușit să întoarcă rezultatul partidei tur, încheiată cu avantaj minim pentru AC Milan.

Trupa lui Stefano Pioli putea deschide scorul în minutul 22, dar Giroud a executat slab lovitura de la 11 metri acordată pentru faultul asupra lui Leao.

Atacantul milanezilor s-a revanșat în minutul 43, când a finalizat un contraatac rapid încheiat cu centrarea aceluiași Leao.

Napoli a beneficiat și ea de un penalti, pe care Kvaratskhelia l-a irosit în minutul 80.

Egalarea a venit abia în prelungirile partidei, după lovitura de cap a lui Victor Osimhen, mult prea târziu pentru a schimba soarta partidei.

AC Milan se califică după 16 ani în semifinalele Champions League și ar putea întâlni marea rivală Inter, care a câștigat meciul tur împotriva Benficăi Lisabona.