CSA Steaua a revenit pe prima poziție a Ligii secunde, după victoria de orgoliu împotriva rivalilor de la Dinamo, scor 2-0, în etapa a patra a play-off-ului.

Bucuria jucatorilor de la CSA SteauaFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

CSA Steaua – Dinamo 2-0, în derbiul Ligii secunde

Derbiul fotbalului românesc a avut parte de o atmosferă de gală pe stadionul Ghencea, unde ambele galerii au fost la înălțime.

Chiar în startul partidei, arbitrul George Găman a oprit meciul, după ce mai multe torțe au ajuns pe teren.

Jucătorii lui Daniel Oprița au început excelent jocul și au obținut o lovitură de la 11 metri, după faultul lui Patriche asupra lui Chunchukov.

Bogdan Chipirliu a deschis scorul din penalti în minutul 19 și tot el l-a majorat zece minute mai târziu, după o gafă uriașă în apărarea dinamoviștilor.

După o primă repriză dominată de steliști, Ovidiu Burcă a efectuat trei schimbări la pauză, iar Dinamo a fost mult mai periculoasă în partea secundă.

„Câinii” au ratat mai multe șanse bune de a reduce din diferență, dar au rămas în inferioritate numerică în minutul 70, când Răzvan Patriche a primit al doilea cartonaș galben.

Putea să fie 3-0 în minutul 79, dar golul marcat de Mahrez a fost anulat pentru fault în atac.

Pe parcursul reprizei secunde, Dinamo a solicitat două lovituri de la 11 metri.

CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Beța, Sabău, Corbu – Popa (Balgiu 59), Pacionel, Bărbulescu (Enceanu 59), Bodișteanu (Oroian 68) – Chipirliu, Chunchukov (Mahrez 66). Antrenor: Daniel Oprița.

Dinamo: Oncescu – De Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Iglesias, Larrucea, N. Roșu (Borcea 46) – I. Roșu (Bena 46), Ghezali (Șerban 46), Bani. Antrenor: Ovidiu Burcă.

Clasamentul play-off-ului Ligii 2

1. CSA Steaua – 47 p

2. Poli Iași – 46 p

3. Oțelul Galați – 42 p

4. Dinamo – 38 p

5. Gloria Buzău – 34 p

6. Unirea Dej – 34 p