Mașina lui Ciro Immobile a fost distrusă duminică de un tramvai, iar atacantul echipei Lazio Roma a aflat acum cât va lipsi de pe terenul de fotbal în urma accidentului rutier în care a fost implicat.

Masina lui Ciro ImmobileFoto: marco iacobucci / IPA / Sipa Press / Profimedia

Ciro Immobile (Lazio), fractură costală după ce un tramvai a intrat în mașina sa

Un vatman a ignorat culoarea roșie a semaforului și a intrat cu tramvaiul în mașina lui Ciro Immobile, duminică dimineața, în Piazza Cinque Giornate.

Immobile, care a fost examinat la spitalul Gemelli, a suferit o fractură costală și un traumatism la coloana vertebrală. Se așteaptă ca Ciro să fie indisponibil cel puțin 15 zile, iar acesta va rata probabil meciurile cu Torino (22 aprilie, pe Stadio Olimpico) și Inter Milano (30 aprilie, pe San Siro).

Michela (10 ani), fiica mai mare a fotbalistului, a fost ținută sub observație timp de 24 de ore la aceeași clinică, în timp ce Giorgia (8 ani) a părăsit spitalul Bambino Gesú încă de duminică, starea sa fiind bună.

Conducătorul tramvaiului și unii pasageri au ajuns cu leziuni minore la diverse clinici din Roma.

Ciro a înscris 10 goluri în acest sezon de Serie A. Immobile a fost golgheter în sezoanele 2017/18 (29 de goluri), 2019/20 (36 de goluri) și 2021/22 (27 de goluri).