Inter Milano se află într-o perioadă foarte dificilă, după înfrângerea suferită pe teren propriu în ultima etapă din Serie A, împotriva celor de la Monza. Conform presei din Italia, în cazul unei eliminări din Champions League, Simone Inzaghi urmează să fie înlocuit cu Cristi Chivu.

Cristian ChivuFoto: Massimo Paolone / LaPresse / Profimedia

Cristi Chivu, înlocuitor pentru Simone Inzaghi la Inter Milano

O posibilă prezență a lui Cristi Chivu pe banca primei echipe a lui Inter Milano a revenit în actualitate, după ultimele rezultate.

La clubul deținut de Steven Zhang a avut loc o ședință după ultima partidă în care toată lumea a fost considerată vinovată, în frunte cu antrenorul Simone Inzaghi, pentru că echipa a ajuns la 11 înfrângeri în cele 30 de etape scurse din Serie A.

Tot mai departe de podium, Inter speră să ajungă în semifinalele Champions League, după ce în prima manșă a câștigat cu scorul de 2-0 în fața celor de la Benfica Lisabona.

În cazul unei eliminări, Simone Inzaghi va părăsi echipa, iar Cristi Chivu, care acum conduce echipa Primavera, ar urma să asigure interimatul până la finalul sezonului, conform Tuttosport.

Inter Milano va disputa miercuri partida cu Benfica Lisabona, din manșa retur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.