Ciro Immobile, căpitanul echipei Lazio, a fost implicat duminică într-un accident rutier la Roma. Mașina atacantului a fost distrusă de un tramvai, iar șapte persoane au ajuns la spital.

Ciro ImmobileFoto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Ciro Immobile, golgheterul lui Lazio, accident cu un tramvai la Roma

Potrivit primelor reconstituiri, un tramvai a intrat în mașina fotbalistului în apropierea Stadio Olimpico, în timp ce traversa podul Matteotti, care face legătura între cartierele Flaminio și Prati.

Impactul s-a produs cu o viteză destul de mare: tramvaiul a deraiat de pe șine și a trecut peste trotuar. Partea din față a SUV-ului lui Immobile, un Land Rover Defender, a fost distrusă, iar în accident au fost implicate și alte mașini

„Tramvaiul a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Din fericire sunt bine, mă doare doar puțin brațul” - Ciro Immobile, citat de Gazzetta dello Sport.

Șapte persoane au fost transportate cu ambulanța la spital: Ciro împreună cu fiicele sale (una dintre ele a părăsit locul accidentului purtând un guler cervical), câțiva pasageri din tramvai și șoferul tramvaiului (singurul a cărui situație este mai gravă).

Au fost audiați și câțiva pasageri din tramvai, dar aceștia nu au putut afirma cu certitudine că tramvaiul a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Immobile a înscris 10 goluri în acest sezon de Serie A. Ciro a fost golgheter în sezoanele 2017/18 (29 de goluri), 2019/20 (36 de goluri) și 2021/22 (27 de goluri).