După eșecul suferit în sferturile Ligii Campionilor cu Manchester City (3-0), Bayern Munchen a călcat strâmb și în Bundesliga. Campioana Germaniei nu a reușit decât o remiză pe teren propriu în duelul cu Hoffenheim (1-1), la capătul unui meci în care gazdele au condus.

Thomas TuchelFoto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Hoffenheim produce surpriza pe Allianz Arena

Bayern Munchen rămâne cu doar două succese de la sosirea lui Thomas Tuchel și are emoții pentru titlu în Bundesliga.

Campioana ultimelor 10 sezoane din Bundesliga a fost ținută în șah pe teren propriu de către Hoffenheim, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Benjamin Pavard a deschis scorul pentru campioana en-titre după 17 minute, din pasa lui Kingsley Coman, stabilind astfel scorul pauzei.

În a doua repriză, jocul bavarezilor nu a mai funcționat la fel de bine, iar oaspeții au restabilit egalitatea în minutul 71 prin Kramaric.

Două minute mai târziu, același Pavard a adus-o în avantaj pe Bayern pe tabelă, dar reușita francezului a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Scor final 1-1, iar Bayern tremură în lupta pentru titlu.

Dortmund, remiză dramatică la Stuttgart

Pe terenul celor de la VfB Stuttgart, Borussia Dortmund a ratat șansa de a o egala pe Bayern, după un meci dramatic.

Formația pregătită de Terzic a marcat de două ori în prima repriză prin Haller (min 26) și Malen (min 33), ba chiar au rămas și cu un om în plus pe teren după ce Mavropanos a fost eliminat.

Ce a urmat în repriza a doua a depășit orice imaginație.

Tanguy Coulibaly a redus din diferență în minutul 78, iar Vagnoman a restabilit egalitatea cu 6 minute înainte de final.

Dortmund a trecut din nou la conducere în minutul 90+4, dar încăpățânarea gazdelor a făcut ca Silas să egaleze din nou în al 7-lea minut de prelungire.

Clasament Bundesliga

1 Bayern Munchen 59p

2 Borussia Dortmund 57p

3 RB Leipzig 51p

4 Union Berlin 51p

5 Freiburg 47p

6 Bayer 04 Leverkusen 43p