Cornel Dinu, fostul mare fotbalist și antrenor al celor de la Dinamo București, a acuzat joi seară probleme stomacale. Acesta a fost transportat la spitalul Floreasca și a fost operat de urgență.

Cornel DinuFoto: Inquam Photos / George Calin

Cornel Dinu s-a simțit rău încă de miercuri

În vârstă de 74 de ani, Cornel Dinu s-a simțit rău încă de miercuri, iar joi seară a fost dus la spitalul Floreasca, unde a fost operat în regim de urgență.

Acesta a oferit și un interviu pentru Fanatik, în care a precizat că starea sa este stabilă.

La spital i s-au făcut o gastroscopie și colonoscopie, care au arătat anumite probleme la colon, responsabile de hemoragia suferită de Cornel Dinu.

Legenda celor de la Dinamo a fost mutată vineri într-o rezervă.

„Am avut noroc cu prietenul meu Gabriel Constantinescu. A venit aseară la ora 22 special pentru mine, după o zi întreagă de consultații ca să mă examineze și apoi să mă opereze. E cel mai bun gastroenterolog din România.

El mi-a făcut și prima colonoscopie, în 2009. Gabi e un tip nemaipomenit, e un medic excepțional. Îl cunoaște toată România. Mare rapidist.

Mi-a explicat că 10% problemele astea sunt de la esofag, 60% de la stomac și 30% de la colon. Nu vreau să mă gândesc că și tata, și fratele meu au murit din cauza cancerului de colon.

Nu cred că mă lasă acasă până după Paște. Nici nu mă pot mișca deocamdată din pat. Nu am mâncat nimic de două zile. Sunt hrănit și hidratat prin perfuzii.

Îmi face rău să mă uit (n.r- din Spitalul Floreasca) la stadionul tinereții mele. A ajuns o ruină.” - a spus acesta.

În calitate de jucător, Cornel Dinu a cucerit 6 titluri de campion și două cupe ale României cu Dinamo București. La naționala României a strâns 75 de selecții și a punctat de 7 ori.

Ca antrenor, Cornel Dinu se poate lăuda cu un campionat și două cupe ale României cu Dinamo București.